Selecteer een pagina

FIER MAMA TRAJECTEN

FIER MAMA TRAJECTEN: ECHT AAN DE SLAG MET VERANDERING

Herken jij je in een van deze dingen?
Je loopt vast omdat je de balans niet weet te behouden, onzekere gevoelens hebt over het moederschap of omdat je je afvraagt of ‘dit het nou is’. Het leuk houden van je relatie en vriendschappen gaat moeizaam. Je voelt je overweldigd en moe. Het moederschap is niet wat je er van had verwacht en al die ballen die je hooghoudt, die kunnen je gestolen worden.

Geen nood. Een Fier Mama traject gaat je helpen! 

Tijdens een gratis Fier verkenningscall bespreken we jouw vragen en verhelderen we jouw hulpvraag. Op basis daarvan kies je een (voorlopig) traject. Een traject bestaat uit een pakket met 4, 6 of 8 online gesprekken van 45-60 minuten (incl. de intake). Meer nodig? Dat kan natuurlijk altijd.

De hoeveelheid gesprekken hangt af van je hulpvraag en natuurlijk ook je eigen wensen en mogelijkheden. Tijdens de gesprekken diepen we je hulpvraag uit, onderzoeken we de vraag achter de vraag en ga je aan de slag met reflectieopdrachten die je leren zelf keuzes te maken. Keuzes die alleen nog maar gebaseerd zijn op wat voor jou en jouw gezin belangrijk is. Een traject begint altijd met een gratis verkennend gesprek. Die krijg je van mij!

Een Fier Mama traject staat garant voor inzichten en verandering. Je werkt aan jouw moederschap; met trots en zelfvertrouwen. Zoals jij het wilt. En dat is precies hoe je het traject uitgaat!

Kosten online coaching (1 uur per sessie):
Losse online sessie: €87,50
Pakket met 4 gesprekken: €330,-
Pakket met 6 gesprekken: €490,- (meest gekozen)
Pakket met 8 gesprekken: €640,-

Kosten face to face coaching (1.5u per sessie):
Per sessie: €125,-

Het is mogelijk een combinatie van online en offline gesprekken te kiezen. Prijzen zijn voor particulieren incl. 21% btw. Voor ZZP’ers of mama’s waarvan de werkgever betaalt is het excl. 21% btw.
Coaching kan online en bij mij of jou thuis aan de keukentafel. 

Als je aanvullend verzekerd bent bij Pro Life, krijg je (een deel van) de coaching vergoed. 
Pakketten in termijnen betalen is mogelijk! 

MAMA-APK

VIP APK VOOR MOEDERS: EEN MOM LIFE CHECK UP OM SCHERP TE BLIJVEN

Je auto breng je ook elk jaar weg voor een check-up om problemen te voorkomen. Zo werkt de MAMA-APK ook! En helemaal alleen voor jou, compleet verzorgd.

Wil je gewoon eens sparren over jouw rol als moeder en of je nog lekker bezig bent met de dingen die jij echt belangrijk vindt? Dan is de MAMA-APK geschikt voor jou!

In een sessie van 3 uur (inclusief goed verzorgde lunch) doorlopen we verschillende facetten van jouw leven en staan we stil bij hoe het met je gaat. Krijg je van alles wat je doet nog energie? Ben je de moeder, vrouw, vriendin die je wilt zijn?

Na afloop van de APK voor moeders voel je je lichter, bemoedigd en energiek en heb je zicht op welke facetten van je leven je eventueel wilt verbeteren.

De sessie doen we face to face op een mooie locatie. De locatie zoeken we samen uit. Rijd ik verder dan 20km vanaf Amersfoort, dan reken ik €0,35 reiskosten per kilometer.

Investering in jezelf: €299,- inclusief btw, lunch, koffie/thee en lekkers.

PUBER-UUR

Pubers, het zijn prachtige wezens maar kunnen ook het bloed onder je nagels vandaan halen.

Studies wijzen uit dat pubers echt anders werken. Dat heb ik in de dagelijkse praktijk op school ook echt gemerkt.

Die kennis en ervaring deel ik graag met ouders. Begrijp jij niets van je puber en wil je meer handvatten voor de communicatie en verbinding met je kind? Tijdens het puber-uur geef ik je vanuit mijn kennis en ervaring als docent Omgangskunde meer informatie over de werking van het puberbrein en concrete tips voor jouw thuissituatie.

Investering: €95,- per sessie van maximaal anderhalf uur (online of offline). De sessie is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je partner mag natuurlijk aanschuiven.

Deze sessie is ook voor groepen tot 12 personen te boeken. Daarvoor geldt een aangepast tarief. Klik op onderstaande knop voor meer info.

COACHING MOET VOOR ELKE MOEDER BESCHIKBAAR ZIJN

Daarom heb ik maandelijks een aantal verkennende MAMA coach calls vrij. Zodat jij stoom kan afblazen als het nodig is en concrete tips krijgt om je sanity te bewaren.

De eerste verkennende MAMA call van een half uur is gratis. Daarna betaal je €87,50 per sessie van max. een uur of kun je kiezen voor een van mijn andere diensten. 🙂